top of page
Esküvőszervező Képzés

Kinyitunk számodra egy világot, de a kezedbe nem tudjuk adni a vállalkozást, "csak" EGY NAGY LEHETŐSÉGET, a többi rajtad múlik!
Több mint 10 év esküvőszervezői tapasztalattal, 6 éves esküvőszervezői oktatói tapasztalattal várjuk az érdeklődőket, már több mint 15 képzés és rengeteg végzett hallgató, számos gyakorló esküvőszervező növendékkel! 

KIKNEK SZÓL AZ ENCHANTÉE ÁLTAL SZERVEZETT ESKÜVŐSZERVEZŐ TANFOLYAM? 

Az esküvőszervező tanfolyam a leendő esküvőszervezőknek szól, valamint átképzést, adhat rokon szakmákban dolgozóknak, esküvői szolgáltatóknak, továbbképzést adhat rendezvényszervezőknek, akik nem járatosak az esküvők terén.

MIÉRT PONT MINKET VÁLASSZ? 

A tanfolyamok legnagyobb részét Budapesten tartják, vagy Budapesti cégek tartják, akiknek szinte semmilyen ismeretük nincs a vidéki- helyi rendszerek működéséről, egy helyben működő, nagy múltú céggel szemben! Baranya, Somogy és Tolna megyében számunkra is rengeteg időbe telt megtanulni a helyi szokásokat, megismerni a partnereket! Cégünk a tanfolyamokat nem kezdőként tartja, mert több mint 8 éve tevékenykedünk ebben a szakmában! Mi szolgáltatunk is az esküvőszervezésen túl, tehát az alvállalkozói szakmákat nem csak ismerjük, hanem végezzük is!

MEGISMERHETEM A TANFOLYAM ELŐADÓIT SZEMÉLYESEN IS A JELENTKEZÉS ELŐTT? 


Természetesen! Irodánk nyitva áll minden érdeklődő előtt! Keress minket bátran, de kérlek időpontot egyeztess, mert elfoglaltak vagyunk! EZ JÁRVÁNY ESETÉN CSAK ONLINE VAGY TELEFONON/ EMAILBEN VALÓSULHAT MEG!

KIK TARTJÁK AZ ÓRÁKAT?

 

15 éves tapasztalattal rendelkező esküvőszervező- valamint dekoratőrök, virágkötő, menyasszonyi, alkalmi ruhaszalon vezető, stylist - divattervező...

MIRŐL FOGUNK TANULNI? 


Esküvőszervezésről, és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokról, melynek tárháza mára szinte végtelen! Összetett SZAKMA, itt mindenhez kell érteni, és mindent kell ismerni is! Mindenről nem tudunk beszélni, mert akkor 1 éves intenzív tanfolyamot kéne tartanunk, de az órai jegyzetek, a tanfolyam oktatóanyaga magában ad egy megfelelő alapot, mely segít az elméleti, "leírható" részeket megtanulni.


A gyakorlaton lesz a hangsúly! Bemutatjuk, szemléltetjük élőben, és képanyagok segítségével is az esküvőszervező munkáját. Szemléltetünk a munkáink során felmerült helyzetekből, és megoldásokból! Tanulunk menyasszony- pszichológiáról, és egy vállalkozás alapjairól is!

VIZSGÁZNOM KELL? 

 

Természetesen! Célunk az, hogy oklevelet olyanok kapjanak akik tanultak is valamit! A sikeres vizsgát tevők oklevelet kapnak! A vizsga az előadásokon kívül, néhány héttel később kerül megtartásra!

VAN E KÖTELEZŐ ELŐKÉPZETTSÉG? 
Nem, nincs előképzettséghez kötve, de javasolt legalább 16 éves kor betöltése után jelentkezni!

MILYEN VÉGZETTSÉGET KAPOK? 
Az esküvőszervezés még nem OKJ vizsgához kötött szakma, így cégünk által kibocsájtott oklevelet ad!

MIRE JÓ AZ OKLEVÉL? 
Ugyanarra, mint egy diploma, vagy egy érettségi bizonyítvány! Maga a papír semmire sem, de a megszerzett tudásanyag, a rendszer, a kapcsolatok, a jegyzetek viszont sok mindenre.

MIKOR JELENTKEZZEK? 
Mielőbb! A csoportlétszámot 2*10 főre korlátoztuk! Két csoportot csak megfelelő jelentkező esetén indítunk, vasárnapi napokon.

HÁNY ALKALOMMAL LEHET HIÁNYOZNI? 
A vizsga nem kötött megjelenés számhoz, de javasolt minden órán részt venni! Az előadás sorozat végén e-mailben a teljes jegyzetet küldünk az előadásokon elhangzottak szerint! ONLINE ÓRÁKRA IS UGYENEZ VONATKOZIK!

MIKOR, ÉS MILYEN RÉSZLETEKBEN KELL FIZETNEM? 

Jelentkezéskor készpénzben irodánkban (NEM JÁRVÁNYIDŐSZAK ESETÉN CSAK), vagy átutalással 40.000  Ft-ot, az első alkalommal mint beiratkozási díj, vagy a teljes összeget! Ennek összege visszamondás esetén 10.000 Ft költségek megtartása mellett jár vissza! Másik időpontra viszont áttehető szabadon! A fent maradó részletet egy összegben az első óra előtt átutalással, vagy készpénzben irodánkban.

bottom of page