top of page
Virágkötészet
Számunkra a virágkötészet, a virágok, a dekorációk jelenti a szakmánk legszebb és legkreatívabb részét! A színektől kel életre egy esküvő, legyen ez egy kristálytiszta fehér, hamvas barack, budoire vörös, angolosan elegáns lila és rózsaszín, merész kék, minimál barna vagy éppen egy vagány fekete-pink kombináció.
 
A színek, a virágok, a dekorációk a hangulatunkra, érzéseinkre hatnak legyen az nemesen egyszerű, vagy buján romantikus összeállítás is! Kreatív csapatunk (virágkötők, szervezők, stylistok, grafikusok, tervezők...) minden apró részletre ügyel.

A virágcsokrok, virágdekorációk is harmoniában élnek, és teljesednek legjobban ki egy esküvő esetén is! Célszerű egy kézben szervezni minden "látvánnyal-hangulattal" kapcsolatos szolgáltatást, az esküvő pedig "látványokból-hangulatokból" áll össze.

Virágkötőink az ajánlatkéréstől a virágkötésig, és a virágdekorációk elhelyezéséig jelen vannak, és figyelnek a harmóniára, a párjainkkal egyeztetett igényekre, és vigyáznak ÁLMAITOKRA. Képzett, nagy tapasztalattal bíró munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre akár egy egyszerű menyasszonyi csokor megrendelés esetén, és egy komplex egész esküvős dekoráció tervezése esetén is!
 
A magyarországon megszokott német-holland kötészet mellett az angol kötészetet is szeretettel használjuk...
bottom of page