top of page

Esküvőszervező tanfolyam - már online is!

Imádod az esküvők varázslatos világát? Úgy érzed ez lenne az álomhivatás számodra?

Esküvőszervező tanfolyamunkon Kozarics Viktor vezet be az esküvők különleges világába. Legyél bárhol az országban biztosak vagyunk benne, hogy felkészülten indulsz majd el a szakmai sikerekhez és álomesküvőkhöz vezető úton!


MIT KELL TUDNOD AZ ONLINE TANFOLYAMUNKRÓL?

Továbbra is hangsúlyt fektetünk a személyes törődésre, így legyél bárhol az országban vagy akár külföldön, ÉLŐ ONLINE oktatásunk keretében garantáltan megkapod azt a szakmai tudást és tapasztalatot, ami szükséges az esküvőszervezői karriered elindításhoz!Több mint 10 éves tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük a szakma buktatóit, így felkészítünk a valós élethelyzetekre.Tanfolyamunk során más esküvői szolgáltatatóktól is kérdezhetsz, így megismerheted az esküvői kapcsolattartás és menedzsment rejtelmeit minden szemszögből.

Ú
jdonság, hogy idén partnereinket egy rövid beszélgetésekre bevonjuk az előadás sorozatba! Egy fényképész-filmes, egy dekoratőr, vagy egy étterem/catering cég részére nagyon fontos a szervezővel való tökéletes együttműködés.

KI TARTJA KÉPZÉSÜNKET?

Kozarics Viktor, aki több mint 15 éve esküvőket szervez Pécsett, valamint a Dél-Dunántúlon.A képzés anyagát teljes mértékben én dolgoztam ki, semmilyen száraz és unalmas dologgal nem fogsz találkozni, és nem is kérünk számon semmi "tankönyvi" tudást!Fontos, hogy nem lexikális tudással szeretnék esküvő szervezőket képezni, célunk, hogy aki nálunk végzett, magabiztos alapot kapjon, és ha bárki megkérdezi, hogy szerezte az alapokat, mindketten büszkén állhassunk ki egymásért és magunkért is!

online-eskuvoszervezo-tanfolyam.jpg

ONLINE TANFOLYAM

2022. március 25-26  P-SZ (8 óra/ nap)

2022. április 8-9 P-SZ (8 óra/ nap)

VIZSGA: egyéni egyeztetés alapján online!

 • 4 alkalmas 

 • 8 óra / alkalom

 • Online élő tanfolyam

 • Szükséges tananyagokat megkapod az előadásokat követően digitálisan

Teljesítés:

Online szóbeli vizsga + online teszt

Sikeres teljesítés esetén az igazoló Oklevelet postai úton küldjük el!

Jelentkezési határidő: 2022. március 19.

Képzés ára:

125.000 HUF

cowomen-cKQkMFzXHAI-unsplash.jpg

SZEMÉLYES TANFOLYAM

2022. március 25-26  P-SZ (8 óra/ nap)

2022. április 8-9 P-SZ (8 óra/ nap)

VIZSGA: egyéni egyeztetés alapján online!

Tanfolyam helyszíne: PÉCS

 • 4 alkalmas - 4 teljes nap 

 • 8 óra / alkalom

 • Személyes oktatás, jelenlétet Pécsett

 • Szükséges tananyagokat megkapod az előadásokat követően digitálisan

Teljesítés:

Szóbeli és írásbeli vizsga az oktatás helyszínen egy külön egyeztetett időpontban!

Sikeres teljesítés esetén az igazoló Oklevelet személyesen adjuk át!

Jelentkezési határidő: 2022. március 19.

Képzés ára:

140.000 HUF

KEDVEZMÉNYES

ÁR!

MIVEL KELL RENDELKEZZEK AZ ONLINE OKTATÁSHOZ, BÁRMI SPECIÁLIS DOLOG KELL-E ? Semmi extrára nem lesz szükséged, csak egy internet elérésre és egy telefonra vagy számítógépre... a képzés végén továbbra is mint korábban megküldjük a digitális oktatási anyagot is a számonkérésre való felkészüléshez! Így továbbra sem kell az online órák alatt sem jegyzetelned, elég csak figyelni, kérdezni!) KI FOGJUK BÍRNI EGÉSZ NAP GÉP ELŐTT? Igen, 2020 tavaszán már tartottunk előadás sorozatot ONLINE, sikeresen, több szünetet tartottunk a témák között, valamint rugalmasan bontottuk az órákat a hallgatók igénye alapján!  A VIZSGÁZTATÁS hasonlóan online személyesen élőben és online tesztekkel történik!

Tanfolyam díja:
 • A a tanfolyamra jelentkezéskor fizetendő: 40.000 Ft.

 • Fennmaradó rész az első megkezdett óráig szükséges átutalni!

 • Fizetési módok: Személyesen irodánkban készpénzben vagy  az online egyszerű és gyors átutalásos fizetés is választható!

 • ​ Feltételek:

  A jelentkezés semmilyen előképzettséghez nem kötött, de javasolt szakiskola vagy gimnáziumi érettségit követően elvégezni! 

  A képzésünkre más szakterületekről is lehet jelentkezni, valamint akár menyasszonyok is részt vehetnek rajta!

  - A személyes képzésünk Pécsett történik, az online képzéssel egy időben! A személyes képzés NEM KÖTÖTT védettségi, vagy oltási izagolványhoz! Amennyiben valaki beteg vagy karanténba kerül, úgy az órákon online módon is rész tud venni, így nem esik ki a képzésből! Tartós betegség esetén pedig későbbiekben pótolható a találkozó!

  A vizsga nem kötelező, de ebben az esetben oklvelet nem készítünk.

  ​ ​ A változás jogát fenntartjuk! Várjuk további érdeklődését, jelentkezését!
  bottom of page