top of page
Menyasszonyképző

Egy feledhetetlen nap, ahol mindent tisztába teszünk az esküvőddel kapcsolatban!

Olvasd végig a részleteket és jelentkezz mielőbb, biztosítsd helyedet!

Esküvőiskola PÉCS 2018
Esküvőiskola PÉCS 2018
Profi menyasszonyokat képzünk, hogy az esküvő megszervezése játszi könnyedség legyen, egy egész napos képzéssel segítünk eligazodni az esküvőszervezés útvesztőiben! Nem esküvőszervezőket képzünk, de elmondjuk számodra, hogy hogyan is szervezd az esküvődet, mikre kell figyelni...
2018.március 10. szombat
2018. márc. 10. 8:00 – 17:00
Pécs, Jókai Rendezvényház
Jókai Rendezvényház- PÉCS,
Pécs, Jókai tér, 7621 Hungary

ESKÜVŐISKOLA 

 

Jól informáltság, a biztos út a jó döntéshez!

Az esküvők megszervezése komplex és bonyolult feladat! A menyasszonyok életében leginkább egyszer történi meg, és mivel nem esküvőszervezőként dolgoznak legtöbben főállásként, így tapasztalat híján, sok az útvesztő, a bizonytalanság, az akadály!

Cégünk most ehhez szeretne segítséget nyújtani, még időben...

Az Enchantée és széles szolgáltatói köre most nem csak alapokat biztosít a könnyed és sikeres szervezéshez, hanem szakmai titkokba is beavat Téged!

Csapatunk alapító tagjai egy nap alatt felkészítenek az esküvőszervezésre, az Enchantée Esküvőiskolában, így minden nehézséget, és akadályt elgörgetünk az útból, hogy akár itthonról, akár külföldről szervezed esküvődet, legyen élmény a szervezés időszaka is!

Mitől lesz ez egyedi és különleges?

A szakmai nap- az iskola nem a saját szolgáltatásaink ajánlására teszi a hangsúlyt, hanem független tanácsadást, és általános szervezési alapokat biztosít, valamint szolgáltatóink szakmai információkat adnak át, a megfelelő szolgáltató választáshoz, adott területeken! Az ebéd folyamán pedig az iskola "tanulóival"- résztvevőivel közös ebéd, ahol további lehetőséget biztosítunk a személyes kérdések megválaszolására és kötetlen beszélgetésekre!

 

Ízelítő a programokból:

Az Esküvőiskola egy napban próbálja összefoglalni azokat a fontos és nélkülözhetetlen információkat, alapokat, amik a biztos szervezés alapköveti jelenthetik!

Egy előadás sorozatait tekinthetik meg azok, akik részt vesznek a 8:30 órától kezdődő Esküvőiskolai napon!

-Esküvőszervezési alapok ( mit, mikor és hogyan intézzek, milyen sorrendben és mikor is kezdjek hozzá, költségvetés és forgatókönyv elemei és fontossága)

- Polgári esküvő részletei, a bejelentkezés, a helyszínválasztás és a szertartásokról mindent (zeneválasztás, alternatív esküvők, szertartáselemek...)

- Egyházi ceremóniák, kiemelten a katolikus és református esküvők menete, bejelentkezése, előfeltételei, beszélgetés egyházi személyekkel...

- DJ, vagy Zenekar?! Nehéz eldönteni manapság, kinek mire is van szüksége, és mit is várhatunk tőlük...

- Ebéd: Egy tányérszervizes esküvői menü, ahol megmutatjuk hogy lehet nem csak hagyományosan jóllakatni a vendégeinket, beszélgetés gasztronómiai szakemberekkel a helyszínválasztásról, a catering alapokról, a menüösszeállításról...

- Szépészeti tanácsok fodrász és sminket szolgáltatóktól

- Divat az esküvőkön, öltözködési tanácsok és a ruhaválasztás útvesztői, styling, évszakelmélet, és komplex elemzések, főként a menyasszonyok teljes megjelenése alapján ( menyasszony, vőlegény, örömszülő, koszorúslány, és vendégek ruházata és megjelenése)

- Esküvői és vacsora helyszínek, ültetési tervek, berendezés és szükséges eszközpark az esküvőre.

- Menyasszonyi torta és sütemény kóstoló, cukrászati trendek az esküvők, mit és hogyan válasszunk, édesség újdonságok, desszertszigetek...

Ha felkeltettük érdeklődésedet, jelentkezz, regisztrálj, és biztosítsd helyedet az Esküvőiskolában! A rendezvény létszámát 40 főben korlátoztuk, biztosítva a kényelmes, nyugodt légkört minden résztvevő számára! 

Amit biztosítunk számodra!

  • Érkezést követően egy fogadóital!

  • Egész napos szakmai előadások és bemutatók 8:00-17:00 óra között

  • Tízórai falatkák és tea-kávészünet

  • Egész napos korlátlan fogyasztás a meghatározott italcsomag alapján

  • 4  fogásos esküvői menüsort bemutató ebéd a szolgáltatókkal közösen

  • Délutáni kávészünet, torta és  sütemény kóstoló

  • Esküvőiskola mappa a megjelent előadók és szolgáltatóktól, kedvezmények és apró ajándékokkal...

Díjak:

Az esküvőiskola jegyára, ami magában foglalja az egész napos konferencia jellegű képzést, valamint az érkezéstől távozásig egy italcsomagot és a kávészünetek étkezéseit, valamint az ebédet is- 40.000 Ft/fő.

A jegyek megvásárolható regisztrációt követően online Paypal fizetéssel és pécsi irodánkban Pécsi készpénzes befizetéssel is!

A jegyek nem visszaválthatóak, de átruházásra biztosítunk lehetőséget!

A jelentkezési határidő: 2018.02.28.

bottom of page